Pengoptimuman parameter penuangan untuk Aloi Magnesium (Mg) sebagai anod korbanan bagi kegunaan bawah tanah - Hazrin Jahidi, Jaafar (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Master of Science in Materials Engineering