Lima destinasi tumpuan pelawat domestik dan pelancong ke Perlis, 2018 dan 2019 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan, Malaysia, 2021)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my