Bajet 2021 : Graduan perlu rebut peluang yang disediakan kerajaan - Suhana, Abdul Mutalib (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2021)
Graduan lepasan universiti awam dan swasta perlu merebut peluang pekerjaan dan peningkatan kemahiran yang telah dirancang oleh kerajaan menerusi pembentangan Belanjawan 2021 yang dibentangkan hari ini.