Lightboard mekanisme terbaharu pengajaran dalam talian di UniMAP - Nurul Aida, Othman (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2021)
Dalam memastikan proses pembelajaran tidak terhenti akibat pandemik COVID-19, sekumpulan pensyarah Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) berinisiatif bagi menjadikan pengajaran dan pembelajaran secara dalam talian lebih menarik dan berinteraktif.