Hikayat Sultan Ibrahim Adham: Perlambangan Ujian Hidup Berpandukan Kalam Tuhan - Muhammad Ghazali, Mohd Ros (Penerbit UniMAP (UniMAP Press), 2020)
Link to publisher's homepage at https://penerbit.unimap.edu.my/