Gambaran kecantikan dalam novel Remaja Popular: satu tinjauan awal - Sharifah Fazliyaton, Shaik Ismail (Penerbit UniMAP (UniMAP Press), 2020)
Link to publisher's homepage at https://penerbit.unimap.edu.my/