Bilangan Staf Akademik mengikut Jawatan, Taraf Warganegara dan Jantina berdasarkan UA (2018-2019) : Lain-Lain Jawatan - Malaysia, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) (Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Malaysia, 2020)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my