UniMAP anjur Karnival Kerjaya e-NICE 5 secara dalam talian - Aininulniza, Mohd Yusof (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2020)
Walaupun negara kini masih dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) komited meneruskan penganjuranprogram tahunannya iaitu karnival kerjaya khusus untuk para pelajar tahun akhir. Namun, bagi menyesuaikan dengan situasi semasa program yang dinamakan Karnival Kerjaya Northern Industrial Career Engagement 2020 (e-NiCE5) itu dilaksanakan secara dalam talian sepenuhnya dengan pembabitan sektor industri yang memberansangkan.