Rumusan Kes Kluster Covid-19: Kluster Perhimpunan di Masjid Seri Petaling: sehingga 22 April, 2020 - Malaysia, Kementerian Kesihatan (Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 2020)
This item is made available on Ministry of Health Malaysia, Covid-19 homepage at http://covid-19.moh.gov.my/