Analisis kandungan artikel kesihatan akhbar terpilih dalam tempoh Pilihan Raya Umum Ke-14 Malaysia - Emma Mirza Wati, Mohamad (Center for Communication Technology and Human Development (UniMAP), 2020)
Link to publisher's homepage at https://johdec.unimap.edu.my/