Penubuhan dan Kapasiti Kolej Komuniti (Bakal Dibuka) - Malaysia, Jabatan Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti (Kementerian Pendidikan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.jpkk.edu.my