Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Majlis Penyerahan Bendera Kejohanan Sukan Institusi Pengajian Tinggi ( SUKIPT 2018) - Zul Azhar Zahid Jamal, Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Majlis Penyerahan Bendera Kejohanan Sukan Institusi Pengajian Tinggi ( SUKIPT 2018) pada 30 Januari 2018 bertempat di Bilik Seminar PFI 2, Pauh Putra.