Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Program Kayuhan Limpahan Kasih UniMAP di Kampung Balik Guar, Chuping - Zul Azhar Zahid Jamal, Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Program Kayuhan Limpahan Kasih UniMAP di Kampung Balik Guar, Chuping pada 21 Januari 2018.