Statistik Sosial Perhubungan dan Rekreasi : Bilangan Pendaftaran Lesen Memandu dan Pendaftaran LKM Mengikut Jenis Kenderaan dan Negeri, Malaysia, 2016 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my