Statistik Sosial Perhubungan dan Rekreasi : Bilangan Penumpang yang Dikendalikan Mengikut Lapangan Terbang dan Negeri, Malaysia, 2015 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my