Statistik Sosial Perhubungan dan Rekreasi : Bilangan Kluster Homestay dan Premis Penginapan yang Berdaftar Dengan Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Mengikut negeri, Malaysia, 2017 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my