Statistik Sosial Kesihatan : Bilangan Hospital dan Katil Mengikut Negeri, Malaysia, 2014-2016 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my