Statistik Sosial Penduduk : Bilangan Penduduk Mengikut Kumpulan Etnik dan Negeri, Malaysia, 2015 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my