Pengaruh Ciri-ciri Kerohanian Terhadap Motivasi Usahawan - Mohd Zain, Mubarak (Center for Communication Technology And Human Development (UniMAP), 2019)
Link to publisher's homepage at http://johdec.unimap.edu.my