Bilangan Kemasukan, Enrolmen dan Keluaran (Warganegara) bagi Bidang Perkhidmatan Mengikut Jantina Berdasarkan Taraf IPTS (2015) - Malaysia, Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) (Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), Malaysia, 2018)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my/