Bilik Diskusi - Mohd Shahrul Annuar, Alawi (Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP), 2017)
Perpustakaan menyediakan bilik diskusi untuk memudahkan pengguna yang ingin melakukan diskusi secara berkumpulan. Terdapat bilik yang disediakan dengan peralatan multimedia dan ada yang tidak.