Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Malam Gemerlapan Fantasia 70’s Siswa-Siswi Baru Sesi 2005/2006 - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Dewan IKBN, Kuala Perlis, Perlis