Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Program Jalan Kaki 50km untuk Siswa Siswi Tahun Pertama KUKUM - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Tasik Melati, Beseri, Perlis