Projek Keusahawanan Sosial dapat memenuhi keperluan penduduk miskin dan miskin tegar - Ibrahim, Mamat (School of Business Innovation and Technopreneurship, Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2016)
Link to publisher's homepage at http://ijbt.unimap.edu.my