UniMAP hargai penyelidik dan atlit - Mohd Basri, Basir (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2016)
Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) meraikan penyelidik dan pasukan sukan yang meraih kejayaan dalam pameran penyelidikan dan kejohanan sukan tahun lalu.