300 pelajar meriahkan Sambutan Tahun Baharu Cina 2016 UniMAP - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2016)
Suasana meriah memenuhi Dewan Sekolah Jenis Kebangsaan (SJKC) Sin Min, Pauh apabila seramai 300 pelajar dan orang ramai membanjiri dewan tersebut bagi sambutan Pesta Tahun Baharu Cina 2016, malam tadi.