Konsep kerja berpasukan dalam kalangan usahawan Al- Wahida Marketing: satu kajian penerokaan - Mohd Nizho, Abdul Rahman (Center for Communication Technology And Human Development (UniMAP), 2016)
Link to publisher's homepage at http://johdec.unimap.edu.my