Hubungan penerapan nilai murni dalam pengajaran Bahasa Melayu dengan penghayatan nilai murni pelajar - Mohamad Khairi, Haji Othman (Center for Communication Technology And Human Development (UniMAP), 2016)
Link to publisher's homepage at http://johdec.unimap.edu.my