Perbezaan personaliti psiko-spiritual dalam kalangan pelajar sekolah menengah di Semenanjung Malaysia - Nurwahidah, Ab Gani (Center for Communication Technology And Human Development (UniMAP), 2016)
Link to publisher's homepage at http://johdec.unimap.edu.my/