Majlis Pelancaran Program Meraikan Kecemerlangan Bakat Anak-Anak Istimewa - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2016)
Majlis berlangsung di Auditorium Perpustakaan Tuanku Syed Faizuddin Putra (PTSFP) pada 25 Januari 2016.