UniMAP sasar 10 emas di SUKIPT 2016 - Mohd Basri, Basir (2016)
Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) mensasarkan 10 pingat emas pada Sukan Institusi Pengajian Tinggi Malaysia (SUKIPT) 2016 yang bakal berlangsung pada 25 Januari hingga 5 Februari 2016 di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai, Johor.