Pertandingan pidato dakwah belia Islam Piala YB Menteri - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2016)
Majlis berlangsung pada 24 Oktober 2015 di Dewan Ilmu, Pauh Putra, Universiti Malaysia Perlis (UniMAP).