Pentauliahan Pangkat dan Penyampaian Watikah RELASIS UniMAP dan UUM - Munif, Mohd Marzuki (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Majlis Pentauliahan RELASIS UniMAP dan Universiti Utara Malaysia (UUM) 2015 berlangsung pada 22 November 2015 bertempat di Dewan Kecemerlangan UniMAP.