Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Program Senam Ria Bersama Naib Canselor sempena Minggu Suaikenal Sidang Akademik 2013/14 dan Program '2000 Human Dominoes' MBOR - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Majlis berlangsung di Kompleks Sukan UniMAP, Kampus Pauh Putra.