Ucapan Brig, Jen. Datuk Prof. Dr Kamarudin Hussin sempena Pertandingan Debat Alam Sekitar IPT Malaysia kali ke-24 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2015)
Majlis berlangsung di Dewan Gemilang, Darulaman Golf Country Resort Jitra, Kedah.