Ucapan Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Pertandingan Nasyid Antara Jabatan UniMAP sempena Ihya’ Ramadhan 1434H/2013M - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Datuk Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2015)
Majlis berlangsung di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar.