Perlis dalam teks-teks Melayu: suatu penelitian awal - Muhamad Safwan, Mohd A’seri (Pusat Kajian Institusi Raja Malaysia, UniMAP, 2014)
Seminar Institusi Raja (SIRaj II): Seminar Raja dan Kerajaan Perlis, 12hb hingga 13hb Jun 2013 anjuran Universiti Malaysia Perlis bertempat di Universiti Malaysia Perlis, Pauh Putra.