Gila gelar dan gelar gila - Zulkarnaen, Lubis, Dr. (Waspada Medan, 2014)
Dr. Zulkarnaen Lubis merupakan Professor Kunjungan, Pusat Pengajian Inovasi Perniagaan & Teknousahawan, Universiti Malaysia Perlis.