Analisis kesantunan berbahasa dalam Istiadat Pertabalan DYMM Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong yang ke-14 - Muhammad Saiful Haq, Hussin, Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2013)
Seminar Institusi Raja (SIRaj) 2013 telah dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis pada 5-6 Jun 2013 bertempat di Lanai Kijang, Bank Negara Malaysia, Kuala Lumpur, Malaysia