Ar Risalah - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2013)
Tayangan filem sempena Sembutan Ihya Ramadhan 1433H/ 2012M anjuran Perpustakaan UniMAP dan Pusat Islam UniMAP berlangsung pada 30 Julai 2012 di Auditorium, Perpustakaan Utama, Kampus Pauh Putra ,UniMAP, Perlis.