Pendidikan Melayu & 1Malaysia: kualiti & kuantiti - Idris, Mohd Noor, Prof, Madya, Dr, (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA) dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan Kerajaan Negeri Perlis, 29 - 31 Mac 2012 Kompleks Perbadanan Putrajaya Presint 3, Putrajaya, Malaysia.