Kelangsungan tulisan jawi dalam era globalisasi: satu analisis - Shuhairimi, Abdullah (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA) dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan Kerajaan Negeri Perlis, 29 - 31 Mac 2012 Kompleks Perbadanan Putrajaya Presint 3, Putrajaya, Malaysia.