Kajian perbandingan pencapaian pelajar Melayu dengan pelajar bukan Melayu bagi program Sarjana Muda Perniagaan (Kepujian) (Keusahawanan Kejuruteraan) di Universiti Malaysia Perlis - Ahmad Zulhusny, Rozali (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA) dianjurkan oleh Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) dan Kerajaan Negeri Perlis, 29 - 31 Mac 2012 Kompleks Perbadanan Putrajaya Presint 3, Putrajaya, Malaysia.