Titah ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail Raja Muda Perlis merangkap Tuanku Canselor UniMAP sempena Majlis Perasmian Penutup Kejohanan Olahraga Tertutup UniMAP - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Majlis Perasmian Penutup Kejohanan Olahraga Tertutup UniMAP diadakan pada 20 Mac 2011 di Stadium Utama, Kangar, Perlis.