UniMAP Safety Challenge 2012 (Mencari harta karun) - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2012)
Program Mencari Harta Karun diadakan Sempena Sambutan Bulan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2012, dianjurkan oleh Unit Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (UKKP), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) pada 7 April 2012 bertempat di Kampus UDC, Perlis, Malaysia.