Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Program Job Camp UniMAP - Industri - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Program Job Camp UniMAP-Industri berlangsung pada 24 Julai 2011 di Blue Wave Hotel, Shah Alam, Selangor, Malaysia.