Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Majlis Perasmian Kejohanan Besbol Raja Muda Perlis 2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis Perasmian Kejohanan Besbol Raja Muda Perlis 2011 berlangsung pada 29 Mei 2011 bertempat di perkarangan Stadium Utama, Kangar, Perlis.