National Metallurgical Conference 2006 - Munif Mohd Marzuki (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2008)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 9th - 10th December 2006 at Putra Palace Hotel, Kangar, Perlis.