Ke arah penyertaan masyarakat Malaysia dalam menghadapi cabaran globalisasi - Abdul Rashid, Maidin, Dato' Ir. Hj. (The Institution of Engineers, Malaysia, 2011)
Link to publisher’s homepage at http://www.myiem.org.my/