Teks Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamaruddin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Majlis Perasmian Penutup dan Penyampaian Hadiah Kejohanan Cage Futsal - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis berlangsung pada 9 Mei 2010 di Multipurpose Court, Kubang Gajah, Perlis.